Welcome to Brandland, popust za članove HURA-e

Nakon velikog uspjeha prethodne tri konferencije, ovogodišnja Branding konferencija, koja će se održati 20. lipnja 2014. godine u Sarajevu, donosi još više znanja, novosti, ideja i energije.

branding-conference-sarajevo-2014Nakon velikog uspjeha prethodne tri konferencije, ovogodišnja Branding konferencija, koja će se održati 20. lipnja 2014. godine u Sarajevu, donosi još više znanja, novosti, ideja i energije.

Branding konferencija 04 će i ove godine okupiti najveće regionalne eksperte u tržišnim komunikacijama, brandingu i medijima. Jedan od ciljeva Konferencije je istaknuti važnost brendiranja u procesu poslovanja i kreiranju imidža kod potrošača i javnosti. Praktične primjere i rezultate marketinških strategija na internacionalnim, regionalnim i lokalnim tržištima, između ostalih, će prezentirati i ugledne kompanije Nestle, Atlantic grupa, Bimal, Henkel, McDonalds, Kraš i Heineken grupa.

Branding konferencija je za članove HURA osigurala posebne pogodnosti, mogućnost kupovine kotizacije po cijeni od 100,00 EUR, a za dvije kupljene kotizacije jednu gratis.

U današnjem svijetu brzih promjena potrebno je držati korak sa svjetskim trendovima, konstantno tražiti izvor inspiracije i dobrih ideja – Branding konferencija pruža upravo to.

Više informacija na www.branding.ba