Degordian zapošljava na čak pet pozicija u regiji (m/ž)!

Degordian je u potrazi za novim kolegama, sve informacije pronađite u nastavku!

Međunarodna digital-first agencija Degordian trenutno zapošljava na čak pet pozicija u regiji, na svim razinama senioriteta.

Nestabilnost u IT sektoru, obilježena rezovima u budžetima za zapošljavanje i masovnim otpuštanjima, stigla je u našu regiju s primjetnim, ali ne i nepredviđenim zakašnjenjem. Paralelno, Degordian je stvorio priliku za poboljšanje i diverzifikaciju svog portfolija usluga, uključujući akviziciju srpske agencije za e-commerce.

Idući protiv trenda u IT sektoru, ne samo da dokazuju svoju predanost rastu širenjem svog tima, već daju i tračak nade trenutnoj situaciji na tržištu rada. Naime, Degordian trenutno zapošljava na pet pozicija, uključujući Art Directora i Digital Advertising Team Leada u Beogradu ili Zagrebu, s minimalno pet godina iskustva na sličnim pozicijama. Traže i Account Managera u Zagrebu te Senior Finance Specialista u Beogradu, a u mostarskom uredu otvorena je pozicija Graphic Design Intern za studente koji žele učiti i razvijati se u području marketinškog dizajna.

Degordian svojim zaposlenicima želi osigurati zdravo i ugodno radno okruženje, zbog čega su šest puta prepoznati i nagrađeni kao najbolji poslodavac. Ako ste zainteresirani za neku od pozicija i razmišljate o prijavi, ova stranica koju je Degordian nedavno lansirao, a koja je transparentan prikaz zadovoljstva njihovih zaposlenika, mogla bi vam pomoći u donošenju odluke.

Detaljne informacije o otvorenim pozicijama, uključujući rokove i uvjete, svi zainteresirani mogu pronaći na stranici karijera te se prijaviti uz motivacijsko pismo i CV.