PRilika 2014: Komunikacija na (s)ceni, popust za članove HURA-e

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), 7. i 8. 11. 2014. u Zvezdara Teatru u Beogradu organizirat će šestu međunarodnu konferenciju pod nazivom „Komunikacija na (s)ceni”.

twitter-22Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), 7. i 8. 11. 2014. u Zvezdara Teatru u Beogradu organizirat će šestu međunarodnu konferenciju pod nazivom „Komunikacija na (s)ceni”. Cilj ovogodišnje konferencije PRilika jeste da ponudi odgovore na goruća pitanja iz struke, kako se uspješno suočiti sa promjenama i ići u korak sa trendovima.

Na ovogodišnjoj konferenciji, DSOJ će ugostiti renomirane predavače iz Europe, Srbije i regije, a između ostalih i tri vodeća međunarodna komunikaciona stručnjaka – Jeremy Galbraitha, globalnog direktora za strateško komuniciranje i generalnog direktora Burson-Marsteller mreže za Evropu, Bliski Istok i Afriku; Paula Holmesa, osnivača i CEO, Holmes Report & SABRE awards, kao i Donalda Stilla, međunarodnog stručnjaka za krizne komunikacije i bivšeg glavnog savjetnika za komunikacije u BBC-u.

Pored njih, na ovogodišnjoj PRilici sudionici će poslušati i neke od uspješnih regionalnih i domaćih stručnjaka iz područja komunikacija poput Damira Juga, dekana Bernays škole za komunikacijski menadžment i člana uprave agencije Milenijum PR i Miše Lukića, predsjednika Publicis Grupe.

Na ovogodišnjoj konferenciji, pod nazivom „Komunikacija na (s)ceni“, predviđeno je da se održe dva predavanja i radionica stručnjaka iz inozemstva, pet studija slučaja kompanija NIS, Philip Morris i IKEA, dvije panel diskusije, kao i prezentacija rezultata istraživanja European Communications Monitor 2014 za Srbiju.

Za članove HURA-e kao srodnog udruženja omogućena je povoljna cijena kotizacije u iznosu 641kn na koju je odobreno 10% popusta. Za tri i više kotizacija odobren je dodatni popust od 10%, a za deset i više 20%.

Za više informacija posjetite http://pr.org.rs/iskoristi-priliku-2/