Wings for Life World Run utrka

Koliko treba vremena za pretrčati cijeli svijet? Jedan dan…u svibnju. U nedjelju 3. svibnja 2015. možete se pridružiti tisućama trkača iz svih krajeva svijeta na utrci Wings for Life World Run.

CaptureKoliko treba vremena za pretrčati cijeli svijet? Jedan dan…u svibnju. U nedjelju 3. svibnja 2015. možete se pridružiti tisućama trkača iz svih krajeva svijeta na utrci Wings for Life World Run.

Velika svjetska zabava počinje istovremenim startom na svim lokacijama u cijelome svijetu, bez obzira na to je li dan ili noć, proljeće ili jesen. Utrka starta u 11:00 (UTC), a 30 minuta kasnije za trkačima na svim lokacijama kreće presretačko vozilo koje će polako, ali sigurno prestići i posljednjeg trkača na stazi i time označiti kraj utrke. Na ovoj utrci nema ciljne linije niti udaljenosti koju treba pretrčati. Utrka je to koju će završiti svatko tko je krenuo sa starta. A posljednji natjecatelj i natjecateljica koje presretačko vozilo pretekne bit će proglašeni pobjednicima svjetske utrke Wings for Life World Run.

100% iznosa startnina ide izravno zakladi Wings for Life pa je glavni cilj utrke skrenuti pažnju na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za istraživanja koja se provode s ciljem pronalaska lijeka.

Pridružite se desecima tisuća sudionika, trkača i natjecatelja u invalidskim kolicima, strastvenih ljubitelja trčanja i početnika, i zajedničkom energijom pomozite ostvarenju glavnog cilja.

Na dan 3. svibnja 2015. godine kamere diljem svijeta još jednom će zabilježiti veselje, duh i nevjerojatnu energiju ovog veličanstvenog svjetskog događaja.

Više informacija na www.wingsforlifeworldrun.com/hr/hr/