26. EPICA ponovno u Ljubljani

Ove godine EPICA nagrade su, po prvi put, dodijeljene za kreativna postignuća u cijelom svijetu. Nagrađeni radovi i njihovi autori bit će predstavljeni 25. siječnja u Ljubljani.

logoOve godine EPICA nagrade su, po prvi put, dodijeljene za kreativna postignuća u cijelom svijetu. Nagrađeni radovi i njihovi autori bit će predstavljeni  25. siječnja u Ljubljani. Cilj Epice je nagrađivanje izvanredne kreativnosti i podrška komunikacijskim agencijama, filmskim produkcijskim kompanijama, medijskim savjetnicima, fotografskim i dizajnerskim studijima u izgradnji njihove reputacije izvan njihovih nacionalnih granica.

Prije ceremonije dodjele nagrada, nekoliko govornika, pobjednika ovogodišnjeg natjecanja za Epica nagrade predstavit će svoje radove i svoje agencije. Program počinje u 15,00 sati, a svečanost dodjele nagrada u 20,00 sati.

Ceremonije dodjele Epica nagrada održane su do sada u 14 različitih gradova: Brisel, Amsterdam, Moskva, London, Cirih, Diseldorf, Varšava, Lisabon, Helsinki, Prag, Milano, Dablin, Budimpešta, Istanbul, Štokholm, Atina, Beograd, Zagreb i Ljubljana. Žiri koji izabire najbolje radove čine predstavnici medija koji za temu imaju kreativnu industriju. Ukupno 41 urednik iz printanih i digitalnih medija iz  34 zemlje sudjelovalo je u radu ovogodišnjeg žiriju, uključujući i šest urednika iz  Kanade, Indije, Singapura, Kine, Australije i Filipina.

Više informacija na www.epica-awards.com/ceremony