Agencija dentsu Hrvatska proslavila lansiranje novih AI usluga

Marketinška grupacija dentsu Hrvatska jača svoju agenciju Dentsu Creative novim uslugama te stavlja fokus na generativnu umjetnu inteligenciju.

Dentsu Hrvatska, marketinška agencija, napravila je veliki korak u budućnost marketinga. Agencija je bila domaćin uzbudljivog eventa kako bi predstavila svoju veliku novost – kreativne AI usluge.

Kako se svijet marketinga neprestano razvija u digitalnom dobu, integracija umjetne inteligencije i kreativnosti postala je jedan od ključnih čimbenika uspjeha. Dentsu Hrvatska prepoznao je ovu potražnju i odgovorio uvođenjem svojih novih kreativnih AI usluga. Njihovo predstavljanje, održano u Peronu 16 u Zagrebu, pokazalo je vizionarski pristup iskorištavanja AI tehnologije za nastanak uvjerljivog i personaliziranog kreativnog sadržaja.

Vjeko Srednoselec, Chief Operating Officer iz dentsu Hrvatska komentira: „Uvođenjem kreativnih AI usluga, mi se ne samo prilagođavamo promjenama i trendovima, nego ih i stvaramo. Ovo je manifestacija naše predanosti da budemo korak ispred u praćenju trendova i da našim klijentima pružimo najutjecajnija i najučinkovitija rješenja.“

Jedna od zanimljivosti eventa bila je demonstracija kreativne platforme koja se temelji na umjetnoj inteligenciji, a koja prikazuje konkretne mogućnosti primjene generativne umjetne inteligencije u kreativnim uslugama i produkciji sadržaja. Uzvanicima su prikazane AI izložbe koje su prikazivale mogućnosti generativnog AI-ja i njegove primjene.

Dentsu Creative, kao i dentsu općenito, temelji svoju agencijsku filozofiju na suradnji i udruživanju bez granica. Lokalni hrvatski kreativni tim podržavaju timovi Jugoistočne Europe te Srednje i Istočne Europe koji broje do +400 ljudi.

O DENTSU HRVATSKA

Kao dio dentsu grupacije, dentsu Hrvatska postavlja trendove, pomažući klijentima u predviđanju i planiranju budućih prilika te stvaranju novih putova rasta u održivom gospodarstvu. Dentsu nudi rješenja i usluge usmjerene na ljude kako bi potaknuo bolje poslovne i društvene rezultate. To se isporučuje kroz četiri globalna vodeća branda – Carat, Dentsu Creative, dentsu X i iProspect, svaki s dubokom specijalizacijom.

Dentsu Hrvatska ujedinjuje ljude, klijente i poslovne prilike kroz horizontalnu kreativnost kako bi pomogao klijentima u stvaranju kulture, mijenjanju društva i kreiranju budućnosti.

Pogonjen 100% obnovljivom energijom, dentsu djeluje na više od 145 tržišta diljem svijeta s više od 66.000 posvećenih stručnjaka, a partner je s 95 od 100 najvećih svjetskih oglašivača. U jugoistočnoj Europi, dentsu tim čini više od 300 stručnjaka na 10 tržišta: Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Kosovo, Sjeverna Makedonija, Crna Gora, Srbija, Slovenija i Rumunjska.