Agencija I TO NIJE SVE! ostvarila suradnju s globalnim Woltom

Agencija I TO NIJE SVE! svojim je originalnim kreativnim pristupom oduševila globalni Wolt - s centralom u Finskoj - toliko da su predstavljenu ideju otkupili za korištenje u cijelom svijetu.

“Za kreativnu agenciju poput naše to je sjajan rezultat,” rekao je Alen Kekić, CEO i kreativni direktor agencije, “jer potvrđuje da dobra ideja ne poznaje granice. U našem slučaju riječ je o doista univerzalnom rješenju za Wolt koje govori svim jezicima. Drago nam je da je to prepoznato u Finskoj i da će se proširiti po svim tržištima na kojima Wolt djeluje, na različitim platformama.”

Ovo nije prvi put da I TO NIJE SVE! razvija ideje za svijet. Među njihove klijente ubraja se i njemački KWS, četvrti najveći proizvođač sjemena za poljoprivrednike, koji djeluje u sedamdeset zemalja. Njihova su globalna agencija, a sa druge klijente često razvijaju rješenja koja se primjenjuju po cijeloj regiji.

“Mi govorimo univerzalnim jezikom,” nastavlja Alen Kekić, “a to je kreativno rješenje. Ako gledate podatke Facebooka i Googlea, najveću zaslugu za klik na oglas i dalje ima – kreativa. Naš je zadatak najčešće osmisliti je na temelju briefa, i do rješenja doći na temelju uvida. Imamo jako dobro razrađen proces koji nam je iznimno važan – toliko, da se nalazi na prvom mjestu u izborniku naše web stranice,” zaključuje Kekić.

Agencija I TO NIJE SVE! Osnovana je prije 11 godina, a među njihove klijente ubrajaju se BIPA, Maistra, IKEA, GRAWE, Tifon, L’oreal, Bonduelle, Philip Morris i drugi.

Web: www.itonijesve.com