Beat the Drum za promjenu i pomoć kako bi educirali svijet, popust za članove HURA-e

21. Međunarodni festival oglašavanja Golden Drum nudi mnogo zanimljivih predavanja i događanja, posebno kreiranih za mlade talente.

BTDFC_600x60021. Međunarodni festival oglašavanja Golden Drum nudi mnogo zanimljivih predavanja i događanja, posebno kreiranih za mlade talente. Slovenska Oglašavačka komora, organizatori festivala Golden Druma, DDB Budapest and Global Development (DDB Budimpešta i Globalni razvoj) – katalizatori za razvoj novih globalnih partnerstva za održivi razvoj, znaju da su mladi kreativci rudnici za stvaranje ideja. Stoga ih se poziva da naprave promjenu u našoj industriji, da doista lupe po bubnju, pripreme video slučaja (case study) ili prezentaciju.

Više o Golden Drumu

Prvi Golden Drum Festival je organiziran 1994. godine, počevši kao skromna ideja koju su mnogi smatrali hrabrom i dalekosežnom. Od tada, Golden Drum međunarodni festival oglašavanja je izrastao ne samo u europsku manifestaciju, nego i u istaknuti događaj primjetan u svijetu. Golden Drum je priznat kao jedan od najvećih, najvažnijih i najvidljivijih prikaza i događaja u godini. U dva desetljeća svog postojanja, stekao je ugled najprijateljskijih među najvećim oglašavačkim događajima. Festival slavi genius loci, duh mjesta, a uvijek živi u svojemu motu “oštre konkurencije, dobre škole, ludih partya i vražjih izazova”.

Tijekom proteklih 20 godina Golden Drum je okupio više od 26.000 profesionalaca iz 40 zemalja diljem svijeta. Preko 36.000 prijava podnesene su za natjecanje za prestižnu i cijenjenu Golden Drum nagradu. Golden Drum Festival s ponosom pozdravlja brojne reklame i druge poznate osobe kao predsjednike žirija, članove žirija i goste predavače.

Bitni datumi:

Prijava radova: Otvorena
Early Bird za registracije: 16. rujan 2014.
Off Drum Beat Drum for Change 2014 rok za prijavu: 19. rujna 2014.
21. Golden Drum međunarodni festival oglašavanja: 7. – 10. listopada 2014. Grand Hotel Bernardin, Portorož, Slovenija
 
Svi članovi HURA-e ostvaruju 10% popusta prilikom kupovine kotizacija koristeći promo kod GD14HURA.