Besplatna edukacija za članove HURA-e: Kako uspješno pregovarati s klijentima?

Ne propustite novo izdanje EACA Chatsa u kojem će Mike Lander govoriti o gorućim temama u komunikacijskoj industriji – nabavi i pregovaranju. Online predavanje, koje je besplatno za članove HURA-e, održat će se 15. ožujka u 11 sati.

Svaka agencija želi poznate brendove za klijente – no koliko se agencija zbilja razumije u postupak nabave? Što su timovi zaduženi za nabavu, što oni žele i kako im udovoljiti? Kako funkcionira proces zahtjeva za ponude (RFP) i kako njime ovladati? Koja su pravila igre i taktike na koje se možemo osloniti u inflacijskom gospodarstvu? Koja su četiri koraka za uspješno pregovaranje?

Na sva ova pitanja odgovorit će vam Mike Lander, Chief Executive Officer u Piscari, predavač s prilično impresivnim životopisom. Između 2006. i 2008. zadužio se za 6,5 milijuna funti kako bi izgradio tvrtku za konzultacije vrijednu 20 milijuna funti, koja je zapošljavala 120 konzultanata. Kasnije ju je prodao za milijune. Bio je i direktor za nabavu tvrtke koja sada vrijedi milijardu funti, bivši rukovodeći partner jedne od najvećih tvrtki za konzultacije u području nabave u UK-u te predsjednik nagrađivane agencije digitalnog marketinga.

EACA Chats novi je format koji uključuje prezentacije, webinare, panele te ležerne razgovore sa stručnjacima, govornicima i industrijskim čelnicima iz cijelog svijeta. Prijaviti se možete ispunjavanjem online prijavnice, nakon čega ćete mailom primiti pozivnicu s pojedinostima o događaju.