Bogat popratni i zabavni program na Danima komunikacija

Sudionike očekuje koncert Lollobrigida, neformalni paneli Piva poslije programa i zanimljive izložbe

LollobrigidaSudionike očekuje koncert Lollobrigida, neformalni paneli Piva poslije programa i zanimljive izložbe

Sudionike Dana komunikacija, središnjeg nacionalnog festivala oglašavanja, koji se održava od 14. do 17. travnja 2016. u rovinjskom hotelu Lone i ove godine očekuje bogat popratni i zabavni program koji uključuje odlične koncerte, izložbe, neformalne networking panele i rasprave.

Ovogodišnji Dani komunikacija donose dva neformalna networking panela PPP, već svima dobro poznatu Pivu poslije programa. U petak, 15. travnja nakon regularnog dijela programa, uz pivu će se raspravljati o odnosima freelancera i agencija. Domaćini su Karla Andrić i Matija Raos iz Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca, a ugostit će Manuelu Šolu iz Komunikacijskog laboratorija, Daniela Ackermanna iz agencije Degordian te Domagoja Davidovića iz Švicarske. Sa strane freelancera sudjelovat će motion dizajner Timy Šarec, ilustrator Vedran Klemens i producentica Lara Stolnik.

Drugi PPP će se održati u subotu, 16. travnja na temu TV oglašavanja u Hrvatskoj. O tome što čeka te koji su trendovi oglašavanja na TV-u razgovarat će Marinka Akrap iz kompanije Podravka, Damir Ciglar iz agencije Imago, Ivan Gale s RTL-a, Lordan Kondić iz VIPnet-a i Davor Runje iz agencije Drap. Domaćica druge PPP-a je direktorica programa festivala Anđela Buljan Šiber iz agencije iZone.

U zabavnom dijelu programa, u petak je na rasporedu “funktastičan” party s gostima iznenađenja, a za finalnu večer Dana komunikacija bend Lollobrigida najavljuje nuklearni party, ovoga puta uz ekstra pojačanje – harmoniku i saksofon. Bend Lollobrigida zadnjih desetak godina žari i pali po feštama, klubovima i festivalima cijele regije. Energičan nastup, zarazni refreni i disko beat  natjerat će sudionike na cjelonoćno plesanje. Ida Prester, već 6. put “kućna voditeljica” Dana komunikacija, kroz nastup Lollobrigida predstavit će se u (još) luđoj inkarnaciji.

Svi oni željni kulturnih sadržaja na Danima komunikacija moći će razgledati radove mladih likovih umjetnika do 30 godina starosti u sklopu projekta Fragmentologija – ciklus izložbi započet lani u okviru Urbanke, urbanokulturne platforme Erste banke s ciljem promicanja i snažnijeg povezivanja (urbane) kulture s ciljanom publikom te pogledati izložena umjetnička djela Lovre Artukovića, Zlatana Vehabovića, Juraja Dobrovića, Ivana Fijolića te drugih poznatih autora iz impozantne zbirke kuće za ljude i umjetnost Lauba, pod nazivom “The Best of Lauba”.

Za sve one koji još nisu osigurali svoje mjesto na Danima komunkacija, sada je krajnje vrijeme za nabavku kotizacija. Posjetite www.danikomunikacija.com  i  priuštite si nezaboravan provod u Rovinju.