Data-Driven Marketing Masterclass u šest europskih gradova

Od rujna 2014. do siječnja 2015. DDM Alliance organizira jedinstveni Data-Driven Masterclass u šest europskih gradova (London, Amsterdam, Bruxelles, Kopenhagen, Stockholm i Helsinki).

CaptureOd rujna 2014. do siječnja 2015.  DDM Alliance organizira jedinstveni Data-Driven Masterclass u šest europskih gradova (London, Amsterdam, Bruxelles, Kopenhagen, Stockholm i Helsinki).

Osim domaćih predavača, DDM Alliance pruža 15-20 međunarodnih stručnjaka za marketinške inovacije koji će pokriti sve aspekte Data-Driven marketinga u četiri intimne jednodnevne grupe predavanja sa maksimalnom veličinom grupe od 25 sudionika.

Masterclass se detaljno bavi temom kako dizajnirati Data-Driven marketing kampanju, kao i kako koristiti alate i aplikacije.

Stručnjaci i predavači  će pružiti dubok uvid u praktične svakodnevne pristupe i probleme, kao i pružanje razloga i rješenja za Data-Driven marketing.

Članovi HURA-e za ovaj Masterclass mogu se registrirati s 500 € popusta (995 € umjesto 1495 € za sve četiri grupe predavanja).

Kotizacija pokriva sve četiri grupe predavanja, uključujući kavu, networking piće i večeru.

Mnogo više informacija može se naći na DDMalliance.com/masterclass, a  zainteresirani se mogu prijaviti po sniženoj cijeni pomoću promotivnog koda EACA (vrijedi do 9. rujna).