Degordian ima novi podbrand: Enstring je HR-first agencija

Nakon što je u prvoj polovici ove godine napravio repozicioniranje na tržištu iz strateško-kreative u digital-first agenciju i donio odluku da svim svojim unitima omogući da se pozicioniraju u podbrandove, Degordian danas lansira Enstring – HR-first agenciju!

Degordian je stratešku odluku o kreiranju podbrandova pod umbrellom svog poznatog i na tržištu etabliranog branda donio s ciljem da se svaka od vertikala usluga lakše pozicionira na regionalnom i  globalnom tržištu kao nišni ekspert u svom području. Nakon što je prošlog mjeseca lansirao svoj prvi podbrand, development agenciju Builtt, sljedeći je na red došao employer branding unit kojeg odsad na tržištu poznajemo pod imenom Enstring.

Tko je Enstring?

Enstring je HR-first agencija, novi pod-brand Degordiana, dosad poznat kao njihov employer branding odjel.

Employer branding najmlađi je unit u Degordianu, no stanje na tržištu rada i povećanje interesa za employer branding aktivnostima omogućili su ovom odjelu još brži rast i razvoj nego što je bilo očekivano i planirano. Sve veća potražnja za uslugama širima od onih koje se smatraju dijelom employer brandinga te paralelno usavršavanje i educiranje tima, omogućilo im je da prošire svoj portfolio i pozicioniraju se u HR-first agenciju.

Koje područje usluga pokriva Enstring?

HR-first podrazumijeva tri područja fokusa: employer branding, HR consulting i edukacije te jačanje HR zajednice.

Dok su prva dva područja odnose na vertikale usluga koje Enstring nudi svojim klijentima i partnerima, treće područje odnosi se na aktivnosti koje radi “van radnog vremena”. Enstring tim sudjeluje u organizaciji HR.WEEKENDa, prvog HR festivala u Hrvatskoj koji se održava u Rovinju od 21. do 24.9.2023., a organizira i HR.MEETUP, kvartalni event koji pokriva samo hrabre teme o kojima se dosad malo pričalo.

Cilj Enstringa jest osnažiti HR odjele svojih klijenata kako bi kroz HR aktivnosti pozitivno utjecali na cjelokupno poslovanje. Povećanje produktivnosti i pozitivno radno okruženje posljedice su koje svaka tvrtka može očekivati ako se odluči na suradnju s Enstringom.

Što znači Enstring?

“Enstring” utjelovljuje bit povezanosti, one koja spaja različite elemente unutar organizacije. Baš kao što konac povezuje bisere u ogrlicu, mi služimo kao poveznica između HR stručnjaka, potencijalnih i sadašnjih zaposlenika, različitih odjela tvrtke, pa čak i šire javnosti.

Naša agencija djeluje kao kanal za učinkovitu komunikaciju, olakšavajući dijalog i razumijevanje u svim smjerovima.

Mi smo ujedinjujuća sila koja spaja različite aspekte tvrtke, stvarajući plodno tlo za rast poslovanja. Osim toga, organiziramo obrazovne inicijative za jačanje HR zajednice, dodajući još jednu vezu u širokoj mreži koju pomažemo stvoriti.

Što to znači za Degordian?

Degordian je umbrella svim svojim podbrandovima. Builtt je prvi dobio svoj podbranding, a sada ga je dobio i employer branding, odnosno Enstring. U portfoliju usluga nalaze se i brand communication te performance marketing koji u budućnosti, ako se pokaže da je za bolje pozicioniranje ovih usluga to strateški dobra odluka, također mogu dobiti vlastiti branding i pozicioniranje te se na taj način lakše diferencirati na tržištu i ostvariti bolju konkurentsku prednost. Degordian, kao njihov umbrella brand, i dalje će prenositi poruku kako je pristup njegovih podbrandova digital-frst, njihov cilj dovesti svaki business na viši nivo, a njihovi klijenti mogu dobiti 360 pristup i uslugu kroz međusobnu suradnju podbrandova, kao i dosad.

Enstring tim možete sresti na HR.MEETUPu u Rovinju od 21.9. – slobodno im se javite ako želite znati više o brandu, uslugama i planovima za budućnost ili ste zainteresirani za suradnju!