Degordian plasirao novu Socialpuzzle aplikaciju – Runner Game

Socialpuzzle, proizvod digitalne agencije Degordian, plasirao je ovaj tjedan novu generičku Facebook aplikaciju – „Runner Game“ koja će brandovima i kompanijama omogućiti da se istaknu na Facebooku.

runner game (2)Socialpuzzle, proizvod digitalne agencije Degordian, plasirao je ovaj tjedan novu generičku Facebook aplikaciju – „Runner Game“ koja će brandovima i kompanijama omogućiti da se istaknu na Facebooku. Ovakve aplikacije do sada nisu bile dostupne oglašivačima s manjim budžetom zbog visoke produkcijske cijene, a s porastom popularnosti aplikacija raste i potražnja za njima.

Kao i sve Socialpuzzle aplikacije, podesivi elementi omogućuju odabir vizualnog identiteta igrice čime se postiže maksimalna prilagodba Facebook taba samom brandu. Brendovima koji se odluče na korištenje ove aplikacije u sljedećih mjesec dana Socialpuzzle nudi 40% popusta jednostavnim unosom koda lets_play pri procesu kupovine.

Aplikacija je  inspirirana  igricama u kojima korisnik u neograničenom vremenu mora postići što bolji rezultat izbjegavajući prepreke i čuvajući živote igrača. Sama igrica ima nekoliko elemenata koji omogućuju personalizaciju aplikacije. Šest figurica igrača – skejter, roler, i astronaut dostupni su u muškoj i ženskoj verziji. Pri uređivanju aplikacije možete odrediti prepreke koje igrač izbjegava, simbole za živote i bodove koje skuplja  te razinu težine igrice – laka, srednja i teška. Prilagoditi se mogu boje i tekst unutar aplikacije, kao i pozadina igrice koja može sadržavati odabrani logo branda. Unutar „Runner Game“ aplikacije brendovi ili kompanije mogu iskoristiti i dodatna polja za tekst te povezati korisnike s kanalima društvenih mreža ili ih pak pozvati da se pretplate na njihov newsletter.

„Runner Game“ je prva od planiranih Socialpuzzle igrica koja se orijentira na pružanje zabavnog i jedinstvenog iskustva korisnicima. Tim koji je razvio aplikaciju već radi na mobile verziji koja će biti dostupna kroz mjesec dana, dosežući tako veliki broj korisnika koji društvenim mrežama pristupaju isključivo putem svog pametnog telefona.

Igrica je dostupna na Socialpuzzle Facebook Fan stranici.