Degordianov besplatni webinar “Media monitoring case study: PhotoMath”

Iz digitalne agencije Degordian, iz njihovog proizvoda za praćenje medija Mediatoolkit, ponovo stiže poziv na njihov besplatni webinar.

objavaIz digitalne agencije Degordian, iz njihovog proizvoda za praćenje medija Mediatoolkit, ponovo stiže poziv na njihov besplatni webinar. Ovog puta prezentirat će case study PhotoMath aplikacije. Webinar je namijenjen svima koji se bave komuniciranjem na webu i društvenim mrežama, te djelatnicima korisničke podrške.

Na webinaru će medijski analitičari pokazivati na primjeru PhotoMatha kako pratiti sva spominjanja Vašeg brenda na internetu te se fokusirati se samo na određena, u svrhu pružanja korisničke podrške.

PhotoMath je mobilna aplikacija koja, koristeći kameru smartphonea, prepoznaje jednadžbe te instantno pruža rješenje, prikazujući sve matematičke korake. Postigla je zavidan uspjeh u kratkom vremenu te je odjedamput dobila veliku količinu medijske pozornosti. Osnivači PhotoMatha koriste Mediatoolkit kako bi pronašli sva spominjanja aplikacije na internetu, otkrili i sanirali krize, prikupili feedback te riješili korisničke poteškoće.

Na webinaru će polaznici naučiti kako:

  • pratiti spominjanja vlastitog brenda u stvarnom vremenu
  • skupiti korisnički feedback
  • otkriti korisničke poteškoće
  • pružiti korisničku podršku u rekordnom vremenu koje će ih zadiviti
  • izraditi izvještaj koji sažima feedback

Webinar se održava u petak, 14.11.2014. u podne, a možete ga pratiti na linku kojeg će registririani dobiti na email nakon prijave, bit će  potreban samo pristup internetu. Webinar će biti na hrvatskom jeziku, u trajanju od pola sata.

Prijavite se besplatno na webinar klikom ovdje.