Digitalna transformacija tvrtkama donosi do 80% dobiti više. A gdje ste vi?

1200x628_fb_digital-transformation_finalPrijavite se na besplatni tečaj na WeCliqued platformi! Tek 27% tvrtki današnjice ima jasnu digitalnu strategiju. Istovremeno, 125,000 velikih organizacija upravo radi svoje prve digitalne korake koji će im, prema predviđanjima, do 2020. godine donijeti oko 80% dobiti više. Krajnje je vrijeme da se uključite u ovu utrku s razvojem digitalnih tehnologija koje su odavno prerasle svoju prvotnu ulogu i više ne predstavljaju samo podršku poslovanju. One danas preuzimaju kormilo modernih tvrtki i dovode korisnika na sam vrh organizacijske ljestvice. Da biste uspješno poslovali na tržištu na kojem se potrošač vodi glavnu riječ, morate dobro razumjeti što želi, a u tome vam uvelike mogu pomoći digitalne tehnologije, poput analize podataka i društvenih mreža. Budućnost vaše tvrtke jednostavno ovisi o vašoj sposobnosti prilagodbe promjenjivoj klimi globalnog tržišta.

Želite li i vi postaviti prave temelje svom poslovanju u budućnosti, vrijeme je za digitalnu transformaciju. Kako izraditi, a onda i implementirati digitalnu strategiju, možete naučiti na novom besplatnom tečaju na WeCliqued platformi, pod mentorskom palicom Hajdi Ćenan i Katarine Exlé. Tečaj se temelji na platformi Future Learn i traje četiri tjedna. Predavanja počinju 24. studenog, a održavat će se četvrtkom od 18 do 21 sat. Broj mjesta je ograničen, stoga se brzo prijavite na: www.wecliqued.com/courses/16

Nakon upoznavanja s digitalnom transformacijom, korisnike očekuju novi tečajevi i osvajanje ostalih područja, poput digitalnog marketinga i storytellinga. Želje zainteresiranih polaznika i podrška tvrtki i više su nego dobrodošli pa tako svatko može predložiti tečaj koji ga zanima ili ga čak i organizirati u svom prostoru i uz svoje mentore.

***

WeCliqued omogućava besplatno slušanje tečajeva za grupe ljudi koji dijele interes prema određenom području, uz stručne mentore koji će tečajeve dodatno obogatiti vlastitim iskustvom iz prakse. Polaznici će steći nova znanja i vještine te upoznati kolege i ostvariti kontakte sa stručnjacima iz industrije koji im mogu pomoći u usmjeravanju karijere. Predavanja su besplatna za sve polaznike, a po završetku tečaja polaznici mogu samostalno platiti polaganje ispita na platformi na kojoj je tečaj baziran. Tako će dobiti certifikat koji im može pomoći da se istaknu svojim LinkedIn profilom na vrlo kompetitivnom tržištu rada.