Dodijeljene stručne nagrade u sklopu 16. SKOJ-a

Slovensko društvo za odnose s javnošću (PRSS) od 7. do 9.11.2012. održalo je 16. po redu godišnju konferenciju SKOJ

Slovensko društvo za odnose s javnošću (PRSS) od 7. do 9.11.2012. održalo je 16. po redu godišnju konferenciju SKOJ, Slovensku konferenciju o odnosima s javnošću. Konferencija je bila održana u Portorožu, a po njenom završetku sudionicima su dodijeljene tri prestižne strukovne nagrade: Prizma, Papirus, te nagrada za dobrovoljca godine.

Nagrada Prizma je nacionalna strukovna nagrada koju Slovensko društvo za odnose s javnošću dodjeljuje slovenskim organizacijama na temelju postignute izvrsnosti izvedenih komunikacijskih strategija u području odnosa s javnošću. Ove godine, u konkurenciji za Prizmu našlo se 9 projekata, a dodijeljena je slijedećima: korporaciji Petrol i agenciji Pristop za kampanju „Naša energija povezuje“, programu jačanja duševnog zdravlja među mladima „To sam ja“  Zavoda za zdravstvenu zaštitu Celje, akciji »Praznovanje 50 godina Četvrke« koja je za Renault Nissan kreirana od strane Publicis Grupe Slovenija, te Petrolovom komunikacijskom projektu »Kodeks, vrijednosti kompanije Petrol«.

Nagrada Papirus dodjeljuje se za internu korporativnu komunikaciju namijenjenu zaposlenicima, ustanovama i organizacijama u Sloveniji. Za Papirus ove se godine natjecalo 12 projekata, a stručni žiri nagradu za najbolji tiskani interni medij i najbolju naslovnicu dodijelio je publikaciji Obzornik Osiguravajućeg društva Triglav. Elektronska publikacija Telekoma Slovenije e-zajedno proglašena je najboljim internim elektronskim medijem, dok je u kategoriji najbolje fotografije nagradu dobio Časomer, interni časopis Mercatora.

PRSS je na svečanosti dodijelio i nagradu za dobrovoljca godine. S dobrovoljnim radom u području odnosa s javnošću, u okviru djelovanja društva i šire, posebno priznanje zaslužili su Jurij Moličnik za 2010. godinu, te Teja Rajšp za 2011. godinu.

Više informacija o održanom SKOJ-u možete pronaći na slijedećoj lokaciji: www.piar.si/skoj