Đuru je srebrni guru

Serija TV oglasa agencije Bruketa&Žinić OM za Karlovačko pivo osvojila Creativity Annual Award.

U SAD-u je Creativity Awards srebrom nagrađena serija TV oglasa “Đuru – lokalni guru” koju je agencija Bruketa&Žinić OM napravila u suradnji s timom iz Heinekena Hrvatska za Karlovačko pivo.

Creativity Annual Awards jedno je od najstarijih međunarodnih natjecanja koje već 47 godina nagrađuje kreativnost i inovativnost u dizajnu i oglašavanju, a ove godine nadmetalo se na stotine projekata iz 26 zemalja.

Đuru, lokalni guru, glavni je lik serije TV oglasa za Karlovačko inspiriran životnim trenerima, koji na nekonvencionalan način dijeli savjete i potiče na bolje življenje. On je motivator i glas optimizma za sve one koji se voli žaliti, ali ne poduzimati puno.

Nagrađeni radovi na Creativity Awards moći će se vidjeti u njihovoj godišnjoj publikaciji koja izlazi kasnije tijekom godine.

U Creativity Awards žiriju bili su primjerice Joe Wright, vlasnik i kreativni direktor Sibling Rivaly Studia, koji je surađivao s klijentima poput BBC-a, Sony-a, Cadillaca, Samsunga ili HBO-a; Robert Mitchell koji je prije osnivanja vlastite tvrtke u Dubaiju radio za poznate klijente kao što su BMW, Jeep, Volkswagen, Samsung; Ferju Cuevas koji ima preko 10 godina iskustva rada u oglašavanju za poznate svjetske brendove kao što su Samsung, LG, Skechers, P&G, Fiat, Jeep, Nika, Old Spice, Gillete, i drugi.