Otvorene prijave za Euro Effie

Otvorene su prijave za Euro Effie 2013 na koji se mogu prijaviti sve agencije za kampanje koje su se vodile na dva ili više europskih tržišta u 2012. godini.

Otvorene su prijave za Euro Effie 2013 na koji se mogu prijaviti sve agencije za kampanje koje su se vodile na dva ili više europskih tržišta u 2012. godini.

Da bi se kampanja mogla natjecati na EuroEffie, mora dokazati da su marketinške komunikacije bile ključne za uspjeh kampanje. Rok za prijave je otvoren do petka 19. travnja 2013.. Pobjednici će biti službeno objavljeni na dodjeli nagrada Gala u Bruxellesu 18. rujna, a na web stranici Euro Effie natjeanja www.euro-effie.com 19. rujna 2013.

Izbor se odvija u dva kruga. 1. krug se provodi isključivo online, a uzima u obzir djelotvornost na temelju strategije, uvid u ciljno tržište, izbor i korištenje komunikacija te rezultate. U 2. krugu kreativni element također utječe na ocjenu rada. Žiriranjem će upravljati Georges-Edouard Dias.
Euro Effie organizira Europsko udruženje komunikacijskih agencija (EACA) u partnerstvu s Euronews i uz potporu Europskog vijeća izdavača, Print Power, TIME Fortune, WARC, Adforum.com, Procter & Gamble, Facebook, Nielsen, creativebrief & Viva Xpress Logistics.

Effie nagrade su pokrenute 1968. od strane New York AMA i danas se odvijaju u više od 40 zemalja širom svijeta uključujući i Hrvatsku.