EACA nudi jedinstvenu priliku mladim kreativcima i marketingašima – Global Foundation Certificate

Global Foundation Certificate vratio se u novom i poboljšanom ruhu. Poznati marketinški certifikat sada je usmjeren i na nove goruće probleme industrije vezane uz održivost i integraciju, što uključuje mjerenje i smanjivanje emisije ugljičnih plinova te stavove korisnika prema održivosti i greenwashingu. Edukacija obuhvaća formate kao što su webinari, online forumi, stručni videi i podcasti, a nudi temeljiti pregled cijele industrije kroz 30 sati online učenja.

Pitate se jeste li savršeni kandidat? Ako imate manje od godinu dana iskustva u komunikacijskoj, marketinškoj ili oglašivačkoj industriji, nemojte propustiti ovu priliku. EACA prepoznaje važnost dodatnog obrazovanja za profesionalce koji su nedavno završili fakultet ili ljude koji su tek shvatili da je njihova budućnost u jednoj od navedenih industrija.

Prednosti i posebnosti ovog certifikata su:

  • mogućnost da kroz 30 sati učenja dobijete znanja koja biste inače prikupljali tijekom godine dana rada,
  • prilika za novi pogled na kreativni proces i efektivnost industrije i teorija koje su razvili najveći stručnjaci,
  • zajednica 17000 certificiranih članova.

Edukacija se sastoji od 7 modula kojima možete pristupiti iz udobnosti vlastitog doma preko IPA Learning aplikacije. Završni je korak dvosatni online ispit, a oni kojima je engleski strani jezik imaju tri sata za rješavanje ispita. Četiri su ključna datuma:

  • prvi se ispit održava 25. rujna 2023., a rok je za registraciju 28. srpnja 2023.
  • termin je drugog ispita 27. studenog 2023., a prijava je do 29. rujna 2023.

Više informacija o prijavi možete pročitati na poveznici, a registracije su već u tijeku!