Ella Dvornik otkrila tajnu dobrog provoda: “Svi putevi ipak vode u Zagreb!”

Tulum za pamćenje u zagrebačkom Opera Clubu okupio je brojna poznata lica željna partijanja.

ella-dvornikLifestyle blogerica Ella Dvornik, finalist showa „Tvoje lice zvuči poznato“, Matteo Cetinski, pisac Hrvoje Šalković, modni stilisti Barbara Repe i Ivan Friščić, poznati zagrebački frizer Ivica Palinić te mnogi drugi odlično su se zabavili povodom predstavljanja nove Absolut Facet boce u organizaciji Komunikacijskog laboratorija.

Atmosferu na partyju dizao je DJ Don Tom uz performans laserima i video mapping koji je prikazivao sve elemente Absolut Facet boce. Ella Dvornik bila je Absolutova posebna gošća koja je na party povela svojih nekoliko Facebook fanova i time im priuštila nezaboravan provod:

„Obožavam izlaske i nova iskustva. Bila sam na partyjima u raznim gradovima – od Londona, Barcelone, Pariza i Praga, do Dubaija, Hong Konga i Istanbula, a svaki grad ima svoju čar i način clubbinga. No, nekako svi putevi uvijek vode u Zagreb, a Absolut nam je pokazao da je u istoj kategoriji sa svjetskim metropolama“, izjavila je.

Absolut je Elli Dvornik omogućio da isproba Absolut Me 3D skener kojim je izradila vlastitu 3D figuricu. Skeniranje su mogli isprobati i svi prisutni, a glasovanje za pet najboljih figurica održava se na Absolut Facebook stranici.

Poseban fokus i povod partyja bilo je predstavljanje Absolut Facet limited edition boce. Poseban dizajn obilježen je asimetričnim plavim staklom izrezbarenih rubova nalik draguljima. Nova boca reflektira svjetlost na razne načine simbolizirajući mnoge smjerove u kojima Absolut noć može otići. Estetika stakla podsjeća upravo na te neplanirane trenutke i čaroliju nepredvidivog noćnog života, podsjećajući sve iskusne partijanere na ono što već dobro znaju, a to je da se najbolje noći događaju spontano.