Golden Drum, popust za članove HURA-e

9. do 11. listopada u Portorožu, Slovenija, održat će se dvadeseti po redu Golden Drum u organizaciji Slovenskog oglašivačkog zbora (SOZ).

Capture9. do 11. listopada u Portorožu, Slovenija, održat će se dvadeseti po redu Golden Drum u organizaciji Slovenskog oglašivačkog zbora (SOZ). Članovi HURA-e ostvaruju 10% popusta na kotizaciju koristeći promo kod GD13FORHURA prilikom registracije.

S motom »New Europe, New Thinking«, novi Golden Drum osvrnut će se na kreativnost u oglašavanju unazad 20 godina i vidjeti kako ju danas vidimo, te kakva nas budućnost očekuje u nadolazećim godinama. Trodnevna konferencija ugostit će Stefana Sagmeistera, dizajnera iz New Yorka koji je kreirao albume za glazbene zvijezde poput Rolling stonesa, Lou Reeda, Aerosmitha i drugih, te Simon Schwaighofera, kreativnog direktora Red Bull Creative in-house agencije Red Bulla iz Salzburga, Austrije. Na festivalu će predavanja održati Donald Gunn, osnivač i direktor poznatog Gunn reporta, Folker Wrage, regionalni kreativni direktor agencijsek mreže McCann, Rogier Croes, vizionar i osnivač novih trendova u agenciji MEC, Mikhail Elagin, kreativni direktor ruske agencije Twiga i drugi.

Više informacija potražite na www.goldendrum.com