HOWtoWOW: Dave Birss o idejama koje inspiriraju

Često se pitate zašto neka sjajna ideja nije pala na pamet baš vama? Dave Birss stiže u pomoć, kroz svoju radionicu otkrit će vam kako učiti iz vrhunskih nagrađivanih radova.

Na predzadnjoj HOWtoWOW radionici ove sezone, koja će se održati u utorak 7. veljače, Dave Birss predstavit će izbor nekih od najnagrađivanijih i najnevjerojatnijih radova posljednjih godina. Polaznici radionice tako će imati prilike učiti iz njihovog uspjeha, otkriti koje nas stvari inspiriraju, potiču na razmišljanje i tjeraju da kupujemo stvari, a Dave će potom demonstrirati kako baš ti principi mogu pomoći u pronalaženju novih ideja.

Dave Birss nedavno je bio član žirija za digital u Cannesu gdje je pregledao stotine radova, odmah isključio mnoge, prodiskutirao par desetaka s kolegama iz žirija te popis sveo na svega tri nagrađena. Nakon što je godine proveo kao kreativac u advertisingu vodeći kreativne odjele velikih agencija poput Ogilvy, Poke i McCann Worldgroup, trenutno provodi vrijeme predajući po raznim konferencijama i zakopan u pisanje nekoliko knjiga i TV emisija.

Očekuje vas inspirativan, praktičan i zabavan trening pun energije.

Više informacija o radionici i predavaču pronađite na: www.how-to-wow.hura.hr/dave-birss-learning-from-award-winning-work.