HOWtoWOW! kreativne radionice by HURA i Best marketing

Dosta ti je da te tvoja agencija/tvrtka šalje na preskupa i beskorisna marketinška predavanja koja ti jedino daju priliku za bijeg s posla i kupnju špeceraja na Dolcu? Ili još gore? Agencija/tvrtka te nikamo ne šalje jer su marketinška predavanja preskupa i beskorisna, a nude samo priliku za bijeg s posla i kupnju špeceraja na Dolcu?

Sigurno si se već x puta susreo/la s rečenicom tipa “želimo dakad ljudi to vide kažu…WOOOOW!” I koliko god banalno i izlizanorečenica zvučala, upravo je to naš zajednički cilj, bilo da senalazimo s agencijske ili klijentske strane: želimo da publika kaže”wow” i da zbog tog oduševljenja kupi naš proizvod.

OK, cilj nam je jasan svima. Ali kod pitanja “KAKO postići WOWefekt?” postoje mnogobrojne teorije i više ili manje uspjelipokušaji i odgovori. Na tom se pitanju lome mnoga kreativna,accountska i klijentska koplja. I zato su HURA i Best marketingudruženim snagama okupili ekipu koja se to više ne pita, nego sastopostotnom sigurnošću daje jasne odgovore – HOW TO WOW!

Klikni ovdje i saznaj zaštosu baš tebi “wow” ove radionice.