HURA izabrala novo vodstvo!

Skupština HURA-e na jučerašnjoj je sjednici izabrala novo vodstvo udruge koje će ju predstavljati naredne četiri godine.

Skupština HURA-e na jučerašnjoj je sjednici izabrala novo vodstvo udruge koje će ju predstavljati naredne četiri godine. Za predsjednika je izabran Damir Ciglar, a ostali članovi Uprave su Iva Kutle, Rajna Cuculić, Davor Bruketa i Angela Buljan Šiber.

Pored Uprave, izabrani su novi članovi ostalih radnih tijelaHURA-e; novi predsjednik Skupštine je Božidar Abramović,potpredsjednici su Zdravko Maršanić i Jasna Hrvić, u povjerenstvoza članstvo su izabrani Krešimir Renzo Prosoli, Una Zima i SenadMehdin, dok Sud časti predstavljaju Luka Duboković, KamiloAntolović i Jelena Biluš.

S obzirom na tržišno okruženje u kojem je cijela industrija podpritiskom, aktivnosti nove Uprave bit će usmjerene prema jednomglavnom cilju, a to je osnaživanje HURA-e kako bise nastavilo s daljnim unaprijeđenjem ugleda i kredibilitetaagencija i struke. Planirano osnaživanje bi se trebalo realiziratikroz tri glavna područja djelovanja: osnaživanje kroz članstvo,osnaživanje putem suradnje sa srodnim nacionalnim, regionalnim imeđunarodnim organizacijama te osnaživanjem kroz HURA-ine projekte(Croatia Effie, vrednovanje efikasnosti marketinških aktivnosti,IdejaX u suradnji s IAB Hrvatska, kao nacionalno vrednovanjekreativnosti u komunikaciji, How2Wow, projekt agencijskihradionica).