“Ideje koje opstaju” – KAKTUS 2015

Marketing mreža 29. listopada u Beogradu organizira prvi nacionalni Festival integriranih komunikacija – KAKTUS 2015.

Kaktus vizualMarketing mreža 29. listopada u Beogradu organizira prvi nacionalni Festival integriranih komunikacija – KAKTUS 2015. Festival pod sloganom “Ideje koje opstaju” ponudit će bogat i zanimljiv program iz različitih područja integriranih komunikacija, kao i pregled najnovijih svjetskih trendova.

Dnevni konferencijski dio festivala čine predavanja i radionice vodećih stručnjaka iz Europe i svijeta, među kojima su i Abraham Abbi Asefaw i Zlatko Corluka, osnivači Pop Up agencije iz Londona; Jacob Kobi Gamliel, osnivač najveće digitalne agencije u Izraelu iSOCIA; Luca Gatti, Brand Operation Integration Manager za EMEA regiju u tvrtki Procter & Gamble i Mike Brandt, osnivač danske agencije Urge i inovativnog pristupa u oglašavanju – Advertisingawesomeness.

Pored njih, sudionici festivala imat će priliku čuti i iskustva Marijane Prpić, brending direktorice u Google-u, Svetlane Stavreve, direktorice marketinga i komunikacija u IBM-u za Jugoistočnu Europu, kao i Matije Vujovića i Vladimira Grčića iz jedne od najnagrađivanijih agencija u Europi Kitchen Prague.

Večernji program festivala obilježit će dodjela nagrada najboljima u struci. Nagrade se dodjeljuju u 13 kategorija, organizacijama, kompanijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnije i najprofesionalnije integrirane kampanje u protekloj godini. O tome tko će dobiti ovogodišnje KAKTUS nagrade odlučuje stručni žiri koji čine 25 uglednih profesionalaca iz kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regije.

“Tržište marketinških komunikacija u Srbiji i kreativni radovi koji iz njega godinama proizlaze, zaista i konačno zaslužuju kvalitetan kreativni festival. KAKTUS je nastao kako bi inspirirao domaću kreativnu industriju da u budućnosti na što bolji i originalniji način stvara nove ideje – ideje koje opstaju”, rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivačica i urednica portala Marketing mreža podsjetivši da su prijave na natjecanje za KAKTUS nagrade otvorene do 20. rujna.

Za članove HURA-e osigurano je 10% popusta na kotizacije. 

Više informacija o KAKTUS festivalu pronađite na www.kaktus.rs.