Imago osvojio prvi hrvatski Grand Prix na Golden Drumu!

Kampanja Malena i Klepetan koju je reklamna agencija Imago Ogilvy osmislila za najsnažniji domaći brand Janu – Vodu s porukom ljubavi, ostvarila je ogroman uspjeh na najvažnijem kreativnom festivalu oglašavanja u ovom dijelu Europe, donijevši tako prvu GrandPrix nagradu s GoldenDruma u povijesti hrvatskog oglašavanja.

Imago je osvojio GrandPrix u kategoriji Digital, a ista je kampanja u kategoriji Branded Content uvrštena među finaliste, što je samo po sebi veliki uspjeh jer su ove godine na GoldenDrum prijavljeni radovi iz čak 26 zemalja. Osim Grand Prix nagrade, Imago donosi u Hrvatsku i prvi Adriatic Drum.

”GoldenDrum je mjesto gdje sam prije desetak godina prvi put susreo ‘velike dečke’ svjetskog oglašavanja, koji su mi bili motivacija. Eto, danas smo mi motivacija nekim novim mladim kreativcima iz cijelog svijeta. To je baš lijep osjećaj. Znalo se među domaćim kolegama, nakon Canneskog Lava, čuti da nam se zalomilo. Evo sad nam se još jednom zalomilo na potpuno drugačijem festivalu i pred potpuno drugačijim žirijem. Izgleda da nam je zalomljavanje ušlo u rutinu. Ovo mi je najteži i najdraži projekt na kojem sam ikad radio. Nas troje u agenciji smo dali svoj poslovni i emotivni maksimum. Na kraju se to isplatilo. Hvala Darku na ideji, hvala Sarah na svemu ostalom.” – izjavio je Igor Mladinović, glavni kreativni direktor u Imago Ogilvy agenciji.

Darko Bosnar, Art&Innovation director iz Imago Ogilvy agencije dodaje – ”Baš kao što smo s nestrpljenjem u kampanji iščekivali povratak Klepetana, tako smo godinama iščekivali i prvi GoldenDrum Grand PRIX za Hrvatsku. Ta najprestižnija marketinška nagrada u ovom dijelu Europe, godinama nam se u konkurenciji s agencijama ne samo iz Adriatic regije, već i s onima i iz Austrije, Rusije, Turske, Finske, Rumunjske i mnogim drugim, činila kao nedostižna. No upravo ono što je Jana omogućila ljudima da osjete kroz kampanju, a to je prava i iskrena ljubav, ponovo je pokazala da ne poznaje granice i donijela nam ovo prestižno priznanje”.