Ivana Lišnjić poslovna direktorica u Brigadi

Nakon deset godina u account odjelima reklamnih agencija, ponajviše u Bruketa&Žinić OM, Ivana Lišnjić je u Brigadi zadužena za odnose s klijentima, upravljanje poslovanjem i koordinaciju projekata.

ivana_lisnjicAgencija Brigada, specijalizirana za projektiranje i izvedbu prodajnih i poslovnih prostora, koncepte prodaje, produkt dizajn i arhitekturu, odnedavno ima poslovnu direktoricu Ivanu Lišnjić.

«Zbog povećanja obima i količine projekata ukazala se potreba za osobom koja će se fokusirati na biznis i klijente. S obzirom na Brigadin specifičan način rada, sa specijaliziranim znanjima iz dizajna, marketinga i trgovine, do arhitekture, meni se to čini kao novi izazov i prilika za proširenje dugogodišnjeg iskustva u oglašavanju na prostornu komunikaciju brendova», kazala je Lišnjić.

Brigada je međunarodno nagrađivana tvrtka čiji su neki od klijenata Croatia osiguranje, Tele2, Adris grupa, Cromaris, Booking.com, Valamar, Pliva, Avenue Mall, Offertisima, MPG, Biovega, Froddo, AutoZubak, Infinum, Nanobit, Span i druge. Brigada je dio grupe agencija Bruketa&Žinić OM, ali također surađuje s drugim reklamnim agencijama iz Hrvatske i regije na prostornim i prodajnim implementacijama za njihove klijente.