Izabrano novo vodstvo HUKA-e

Na izbornoj skupštini Hrvatske udruge komunikacijskih agencija (HUKA) izabrano je novo vodstvo.

Na izbornoj skupštini Hrvatske udruge komunikacijskih agencija (HUKA) izabrano je novo vodstvo. U Upravni odbor izabrani su Mario Aunedi Medek iz agencije Media Val u ulozi predsjednika Upravnog odbora, Davor Huić iz agencije Briefing komunikacije u ulozi dopredsjednika Upravnog odbora te Martina Prenkaj iz agencije IM&C u ulozi članice Upravnog odbora.

U Nadzorni odbor izabrani su Drenislav Žekić iz tvrtke Preclarus komunikacije, Nataša Cesarec Salopek iz agencije IM&C i Damir Jugo iz agencije Millenium promocija, dok će Sud časti činiti Andreja Pavlović iz agencije Hauska i Partner, Ivica Mamić iz agencije IM&C te Manuela Šola iz agencije Abrakadabra integrirane komunikacije.

„Podizanje standarda poslovanja komunikacijskih agencija te postizanje uvjeta za stjecanje međunarodne CMS certifikacije dugoročni su ciljevi rada udruge. Istovremeno, usmjereni smo primjerenom rješavanju pitanja Vladine odluke o zabrani rada državnih institucija i tvrtki u državnom vlasništvu s agencijama za odnose s javnošću“, poručio je predsjednik Upravnog odbora HUKA-e Mario Aunedi Medek iz agencije Media Val.

Više informacija moguće je pronaći na slijedećoj lokaciji: http://huka-cacc.hr