Jedan od najnagrađivanijih kreativaca novi je izvršni kreativni direktor Greya Zagreb

Grey Zagreb ima novog izvršnog kreativnog direktora - Veljko Golubović pridružio se Grey timu!

Veljko Golubovic s potpisomGrey Zagreb ima novog izvršnog kreativnog direktora – Veljko Golubović pridružio se Grey timu!

“Odabir Greya logičan je korak. Pažljivo sam pratio višegodišnje promjene u Grey kulturi i kreativnosti koje su svoj vrhunac doživjele prošle godine u Cannesu kada je Grey osvojio 113 lavova i od strane Adweeka proglašen agencijom godine. Volim ono što Grey razvija, a to su velike ideje koje manje sliče advertisingu, a više solvertisingu i integrirani storytelling koji postaje dio pop kulture.”

Osim u zagrebačkom uredu, Veljko će sudjelovati i u stvaranju i nadgledanju kreativnih koncepata  i kreativnih strateških rješenja Greya u regiji.

Tijekom višegodišnje karijere, Veljko je kreativno vodio agencije Leo Burnett Beograd, Saatchi & Saatchi Beograd, Grey Moscow i radio na najznačajnijim i najrelevantnijim projektima za regionalne i međunarodne klijente.

Kampanje koje je kreirao i vodio redovito su osvajale nagrade, među kojima se posebno ističe 8 lavova iz Cannesa, a tu su i nagrade sa Clio Awardsa, New York Festivala, One Showa, Eurobesta, Epice, Golden Druma, Cristal Festivala, Red Applea, AdStarsa, PIAF-a, EACA-e, LIA-e i mnogih drugih festivala.

Nikola Bubanj, izvršni direktor Greya Adriatics: “Iznimno sam zadovoljan Veljkovom odlukom da se pridruži našem timu. Hrvatska je jedina zemlja u regiji koja se još uvijek ne može pohvaliti lavom iz Cannesa, ultimativnom potvrdom kvalitete posla koji radimo, ali sada imamo kreativca koji će to promijeniti.”