Juicy Fruits – U voću je moć!

U ubrzanom dnevnom ritmu potrebno je ubaciti samo malo voćnog osvježenja kako bi se sve pokrenulo u pozitivnom smjeru. Uz Juicy Fruits sve je moguće – osvojiti svijet plesom, igrom, pozitivnim stavom uz slogan – U voću je moć!

Cura340x160_140922140835_340x160U ubrzanom dnevnom ritmu potrebno je ubaciti samo malo voćnog osvježenja kako bi se sve pokrenulo u pozitivnom smjeru. Uz Juicy Fruits sve je moguće – osvojiti svijet plesom, igrom, pozitivnim stavom uz slogan – U voću je moć!

Juicy Fruits daje ritam svakoj zabavi i druženju, a osvježavajući voćni okusi prenose pozitivnu vibru i svježinu na svakoga tko ga okusi. Upravo tako, uz okuse svježine u ritmu punom energije, Unex Grupa je osmislila ovu kampanju koja se integrirano odvija na TV, print, radio i POS komunikacijskim kanalima.

Dinamičan TV spot kombinacija je animacije i igranog, a uz zarazne stihove pjesme Kinokluba „Za nju“ u spotu plešu članovi Atomic Dance Factory-a.

Kreativnu i medijsku strategiju osmislili su timovi Unex Grupe i Unex Media, pod vodstvom kreativnog direktora Krune Serdara. U realizaciji kampanje sudjelovali su Bunker, Radoslav Jovanov Gonzo i Atomic Dance Factory čiji je voditelj Saša Krnetić osmislio koreografiju.

Pokreni svijet u dobrom raspoloženju jer u voću je moć! Više informacija potražite na www.unex.hr