Kad Barcaffe sluša Imago Ogilvy

Svijet je prepun onih koji nešto žele reći, a sve što trebamo je netko tko nas zna slušati – glavna je poruka nove kreativne platforme Barcaffe kave.

Ovaj put su se Imago Ogilvy i Barcaffe slušali dobro i s razumijevanjem te stvorili novu kampanju za najpoznatiju slovensku kavu. Produkcija je ostvarena u suradnji s poznatim slovenskim glazbenikom Rokom Trkajem koji je svojim glazbenim stilom upotpunio cijelu priču. Kampanja je započela TV spotom, ali sva veličina platforme je vidljiva kroz ostale kanale komunikacije, poput interaktivnih bannera, citylighta, microsite-a…

”Ovo je jedna od onih kampanja kad osjetiš da si stavio brand na mjesto koje mu prirodno pripada i da si pogodio ono što je ljudima važno. Svijet je zaista prepun sebičnih ljudi koji samo žele nešto reći, a tako je malo onih koji znaju slušati. Barcaffe je jedan od tih koji slušaju, netko tko je otvoren za svaku priču već godinama. Dva su potencijalno sretna trenutka u svakoj kampanji. Prvi kad se sjetiš ideje, a drugi kad je klijent prepozna kao dobru. Ovo je jedna od tih kampanja.” – Kaže Igor Mladinović, glavni kreativni direktor iz agencije Imago Ogilvy.