Kako se besplatno prijaviti na ovogodišnji BalCannes – u samo dva koraka

Prijave su besplatne za sve, uz naknadu samo za 25 najboljih projekata BalCannesa – jer sigurno je sigurno – a u nastavku donosimo čarobnu formulu za prijave.

Naša industrija izazovne okolnosti već mjesecima prevladava kreativnošću, inovativnošću i vještom komunikacijom – a sada je prilika da svoje radove predstavite na BalCannesu! Ove godine, u skladu s okolnostima, ova revija koja okuplja najbolje projekte Adriatic regije omogućila je besplatne prijave za sve, uz naknadu samo za odabranih 25 najboljih projekata. Kako sudjelovati?

Foto: Silvija Kovačić

  1. korak

Ako ste proučili što piše u Pravilniku BalCannesa, ne preostaje vam ništa drugo nego baciti se na popunjavanje prijavnice – koja je ove godine bitno pojednostavljena. U prijavnici je potrebno priložiti link za download kratkoga videa (na matičnom ili engleskom jeziku, s titlovima ili bez njih, sve se računa) koji vjerojatno imate otprije imate spreman za projekt, potom ispuniti ostatak prijavnice podacima o projektu, kontakt-podacima o agenciji te predati prijavnicu!

  1. korak

Odmorite se, zaslužili ste!

A nakon odmora ponavljajte prvi korak koliko je god puta potrebno dok na BalCannes besplatno ne prijavite sve projekte kojima se želite pohvaliti. Znamo da ih imate, a vrijeme je da sazna i cijela regija.

Više informacija saznajte na www.balcannes.com.