Komunikacijski laboratorij osvojio nagradu Attend

Na nedavno održanoj dodjeli Attend nagrada "John Jameson tajni event" proglašen je najboljim događajem u kategoriji "Predstavljanje proizvoda ili usluge".

Nagradu za najbolje događaje u 2016. u toj kategoriji dodijelio je RSVP, jedini regionalni festival specijaliziran za evente i prvo događanje koje okuplja stručnjake event industrije iz Hrvatske i regije.

Osim “John Jameson tajnog eventa“, agencija za odnose s javnošću Komunikacijski laboratorij je za dugogodišnjeg klijenta Pernod Ricard organizirao i događaj “Havana Club Mojito Embassy” koji je bio jedan od tri finalista u istoj kategoriji. Također, događaj organiziran za klijenta Zvijezda u sklopu projekta “Zvijezde u gradu” nominiran je za najbolji događaj u kategoriji “Najbolji neprofitan/društveno koristan event”.

Attend nagrade dodijeljene su u osam kategorija i počasnoj kategoriji “Najbolji event”. O pobjednicima između 102 prijavljena događaja odlučio je peteročlani nezavisni žiri sastavljen od inozemnih stručnjaka iz komunikacijske industrije.