Konferencija o PR-u za male i srednje poduzetnike – PR Pitch

Prva konferencija o PR-u održat će se u kinu CineStar Zagreb, 4. svibnja, od 9 do 17 sati.

Kako rade PR profesionalci i što sve mogu učiniti za svoje klijente, doznat ćete na konferenciji PR Pitch. Konferencija u organizaciji PRglasa, prvog hrvatskog portala posvećenog odnosima s javnošću prilika je za upoznavanje najuspješnijih i najkreativnijih agencija te PR-ovaca u Hrvatskoj i regiji.

Cilj konferencije je edukacija malih i srednjih poduzetnika o iskoristivosti odnosa s javnošću u poslovanju te odabiru odgovarajuće agencije ili stručnjaka za odnose s javnošću, s ciljem što bolje promocije i prodaje usluga ili proizvoda na tržištu. Predavači su ugledni hrvatski stručnjaci iz agencija za odnose s javnošću i agencija za istraživanja tržišta, a među kojima su Krešimir Macan, (Manjgura), Ankica Mamić (IMC), Ana Tkalac Verčič (EFZG), Božo Skoko (FPZG), Igor Ćutuk (HRT), Lana Hudeček (Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje), Damir Jugo (Edwards Bernays) i Kamilo Antolović (K&K).

Naučite kako bolje ispričati vašu PRiču, kako predstaviti svoju uslugu ili proizvod, kako postati konkurentniji na tržištu, kako iskoristiti odnose s javnošću u svom poslovanju, kako pronaći dobru agenciju i savjetnika za odnose s javnošću te druge poslovne suradnike.

Svoju ulaznicu osigurajte klikom na link, a više o konferenciji saznajte na:  www.prglas.com.