Konferencija Weboo 2015, popust za članove HURA-e

weboo-2015-stupOvogodišnja konferencija ‘Weboo 2015 – Dan Internetskog Marketinga (D.I.M.)’ dobar je način da usvojite najnovija znanja iz područja internetskog marketinga te da upoznate nove poslovne kontakte, a za vas će predavati specijalisti za internet marketing, najbolji hrvatski stručnjaci, autoriteti internet marketinga, opetovano nagrađivani  titulama ‘TOP5 predavač’ koje im je dodjelila publika na prošlogodišnjim konferencijama.

Konferencija se održava cijelog dana, u četvrtak, 19.03. u TheMoviePub-u u Zagrebu, a cilj je osnažiti vaše poslovanje i inspirirati vas uz pomoć lidera internet marketinga kojima je želja pomoći vam osvježiti i ojačati vaš biznis, potaknuti vas na nove smislene akcije, optimizaciju posla i promišljanja uz ekspertize osmišljene konkretno za vas.

REGISTRIRAJTE SE odmah kako ne biste trošili novac i vrijeme na pogrešne stvari i time doveli svoje poslovanje u ‘slijepu ulicu’. Prilika je da podijelite svoje ideje i najbolja iskustva, ali ih i dobijete od ostalih sudionika, kao i od predavača koji će vas kroz dinamična i provokativna predavanja potaknuti na razmišljanja i nužne promjene u svakom danu vašeg posla. Ako ste dio internet marketing strukture u maloj, srednjoj ili velikoj tvrtki ili pak u svom vlastitom biznisu, samouvjereni veteran ili tek nesiguran početnik, nemojte dozvoliti da vas veliki kotač internet marketing industrije potisne na dno; prisustvujte konferenciji koja će vas educirati i inspirirati za teme o kojima želite znati više prije konkurencije.

Na konferenciji vas očekuju i redoviti predavači Web Marketing Akademije koji su pripremili najnovije teme iz srca internet marketinga za vaše bolje poslovanje.

Posebna pogodnost za članove HURA-e

Sve članove HURA-e koji se PRIJAVE do 16.03. (ponedjeljak, do 12:00h) upisom koda ‘W50-ML’, očekuje dodatan popust od 50% na akcijsku cijenu koja iznosi 825 kuna!