Latica Martinis Filković novo je pojačanje agencije Komunikacijski laboratorij

Komunikacijskim stručnjacima pridružila se na poziciji PR & Digital Expert.

Komunikacijski laboratorij, jedna od najdugovječnijih domaćih agencija za odnose s javnošću, predstavio je Laticu Martinis Filković kao pojačanje timu na poziciji PR & Digital Expert. S više od deset godina iskustva na poziciji novinarke i urednice u poznatim hrvatskim digitalnim i tiskanim medijima, Latica je specijalizirala područje dizajna i arhitekture.

Svoju karijeru razvijala je kao izvršna urednica na portalu BURO. te u mjesečniku Moja4zida, specijaliziranom za uređenje interijera. Prije nego se pridružila timu Komunikacijskog laboratorija, tekstove je pisala i uređivala kao izvršna urednica te urednica dizajna i interijera na portalu Super1 u sklopu Telegram Media Grupe. Promjena u karijeri za Laticu se dogodila spontano, ali i iz želje za zaokretom u karijeri s naglaskom na osobni i profesionalni razvoj.

Manuela Šola, vlasnica i direktorica agencije Komunikacijski laboratorij komentirala je dolazak nove članice tima u Komunikacijskom laboratoriju.

S novim izazovima i uslugama u agenciji, povećanje tima prirodna je reakcija. Uvijek nam je drago da možemo predstaviti novog člana agencije, posebice kada se radi o seniorima koji svojim dugogodišnjim iskustvom doprinose ne samo radu agencije već su i poticaj za unaprjeđenje postojećih usluga koju nudimo našim klijentima, rekla je Šola.