Lavovi s BalCannesa ove godine uzimaju zasluženi predah – i poručuju da nastavite nizati izvrsne projekte

Život u komunikacijskoj džungli obiluje izazovima, ali i izvrsnim kreativcima, stoga znamo da ćete biti spremni i kada se lavovi vrate!

Foto: Borna Filić/PIXSELL

BalCannes ove godine uzima pauzu – lavovi odlaze na zasluženi odmor nakon dugogodišnjeg marljivog rada na odabiru najboljih projekata regije, a posebice nakon velikog prošlogodišnjeg zaokreta u konceptu. Znamo da ste radili marljivo, stoga organizatori iz HURA-e i Weekend Media Festivala poručuju da vaš trud neće ostati nezamijećen na regionalnoj razini te da je pauza samo nagovještaj povratka ove regionalne revije kreativnosti u velikom stilu kada će biti omogućen dvogodišnji kvalifikacijski period.

Već niz godina BalCannes najbolje projekte komunikacijske industrije cijele regije nagrađuje lavovima, a u prošlogodišnjoj – posebno izazovnoj – godini pomaknuo je svoje granice te u jeku pandemije na online dodjelama nagradio radove koji su iznimnim trudom nastajali u uvjetima koje nitko nije mogao predvidjeti. Iako je sve naizgled odjednom stalo, BalCannes je prošle godine uspio pokazati koliki je značaj kreativnosti u poboljšanju života cijele komunikacijske zajednice, a svoje će napore za boljitak tržišnih komunikacija nastaviti ulagati i u budućnosti.

Weekend Media Festival i BalCannes već su godinama nerazdvojni, a ostaju povezani i dalje. Do povratka lavova uživat ćemo u druženju, pozitivnoj atmosferi i inspirativnoj kreativnoj energiji iz Adriatic regije na ovogodišnjem Weekendu.