MAD conference – prva regionalna konferencija o mobilnom oglašavanju, popust za članove HURA-e

Na prvoj regionalnoj konferenciji o mobilnom oglašavanju, MAD conference, 20.11. u Zagrebu u Hypo centru, okupljaju se neka od najjačih europskih imena iz područja mobilnog oglašavanja.

madconf_logoNa prvoj regionalnoj konferenciji o mobilnom oglašavanju, MAD conference, 20.11. u Zagrebu u Hypo centru, okupljaju se neka od najjačih europskih imena iz područja mobilnog oglašavanja. Organizatori konferencije ClickAttack, najveća regionalna mobilna oglašivačka agencija, i OMD, globalna agencija za integriranu medijsku komunikaciju, dovode vrhunske predavače kako bi regionalnoj marketinškoj sceni približili suvremene trendove i potencijal mobilnog oglašavanja.

Na konferenciji će sudionici kroz prezentaciju aktualne situacije u mobilnom oglašavanju i predstavljanjem uspješnih primjera i strategija doznati zašto ovaj oblik oglašavanja mora postati sastavni dio kampanja.

Zašto je mobilna platforma najbolja komunikacijska platforma poznata ljudima prisutni će doznati od Illica Elia, direktora Mobilne divizije u globalnoj agenciji digitas LBi iz Velike Britanije.  Iz te zemlje koja predvodi revoluciju u korištenju mobilnih uređaja za oglašavanje dolaze nam i Mark Brill, konzultant za mobilne strategije iz tvrtke BrandEmotivity te Alex Newman, direktor Mobilne divizije iz OMD-a za Europu, Srednji istok i Aziju. Mark će pokriti temu inovacije u mobilnom oglašavanju i budućnost brend marketinga u nosivoj tehnologiji (wearable devices) dok će Alex pokazati primjere biznisa koji su usvojili filozofiju poslovanja ‘mobile first’ te posljedice tog pristupa na tržište. Iz Njemačke dolazi Jascha Samadi, izvršni direktor i osnivač Appurta, jedne od najvećih tvrtki s područja mobilnog oglašavanja, a prezentirati će prednosti mobilnih u odnosu na desktop platformi. Osim stranih stručnjaka na konferenciji će se okupiti i stručnjaci iz ‘ex YU’ regije koji će pokazati što se događa na ‘domaćem’ tržištu.

Sve članove HURA-e očekuje 10% popusta prilikom kupovine kotizacije.

Više o konferenciji možete saznati na službenoj internetskoj stranici www.madconf.com