Marian Salzman gošća je prvog DK Talksa: “Ovo nije trenutak za kontemplacije – vrijeme je za akciju”

Život prije pandemije. Život nakon pandemije. Što je zapravo komunikacijski new normal? Odgovore na takva ili barem slična pitanja najčešće imate prilike čuti u Rovinju, no na ove odgovore nećemo čekati do listopada. Prvi put dovodimo Dane komunikacija u vaš home office.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

Marian Salzman zasigurno je ime koje prate najsnažniji epiteti vodećih strukovnih medija. Ovu vrhunsku PR trendspottericu PR News proglasio je Top Woman in PR; dijelom je PRWeek Hall of Femme, jedno je i od lica PRWeek Global Power Booka – a zašto je smatraju jednom od najkvalitetnijih svjetskih komunikatorica imate priliku saznati na prvom DK Talku u četvrtak u 15 sati na Facebook Liveu Dana komunikacija!

Danas je viša potpredsjednica i direktorica globalnih komunikacija Philip Morris Internationala te s kolegama predvodi potpunu transformaciju tržišta prema smoke-free budućnosti. Iza nje stoji niz drugih profesionalnih uspjeha – a tvrde da joj um radi tolikom brzinom da u minuti može pred vas staviti 100 fantastičnih ideja. U 30 minuta moguća su čuda… Pripremite olovku i papir te se priključite prvom izdanju DK Talksa s temom Strange Days for Communicators – and the World.

Tijekom predavanja saznat ćete sve što je potrebno znati o leadershipu i važnosti komunikacija u vrijeme krize, a u razgovoru koji će moderirati Antonija Mandić imat ćete priliku i postaviti Marian sva pitanja koja se inače ne biste usudili postaviti. Sve važne informacije stat će u samo 30 minuta – jer vrijeme je novac.

Organizatori DK festivala, koji je pogođen krizom, žele nastaviti podupirati tržište i rast na način na koji to najbolje znaju – dijeljenjem znanja – stoga je sudjelovanje na ovom online predavanju Dana komunikacija potpuno besplatno za sve, a. Detalje pronađite na službenoj stranici, a 7. svibnja u 15 sati priključite se predavanju i zanimljivom razgovoru na Facebooku Dana komunikacija.