McCann Talks otkriva što sve može kreativna industrija

U dvorani Studio, Jugoslavenskog dramskog kazališta, 31. svibnja održat će se "McCann Talks".

Cilj ovog jednodnevnog događaja je na jednom mjestu okupiti najrelevantnije predstavnike kreativne i njoj srodnih industrija.

U organizaciji agencije McCann Beograd, “McCann Talks” je osmišljen kao susret organizacija i pojedinaca iz svijeta poduzetništva, umjetnosti, tehnologije i zabave, a koji će svoja mišljenja i stavove suočiti u tri panela.

Panel “Koliko vrijedi srpska ideja” pružit će informacije o doprinosu kreativne industrije srpskom gospodarstvu, pokazati uspješne primjere izvoza domaćih ideja i pokušati odgovoriti na pitanje koliko vrijedi srpska ideja. “Demografija je mrtva” naziv je drugog panela na temu “rušenja stereotipa”, a koja je od presudnog značaja za industriju oglašavanja, ali i medije kao one koji imaju ulogu u kreiranju javnog mnijenja i vrijednosti. Posljednji panel “Future jobs” u fokusu ima tzv. zanimanja budućnosti, a cilj mu je pokrenuti inicijative i inspirirati suradnje različitih industrija.

Zanimljive teme i sudionici te dobra zabava razlog su da 31. svibnja budete na “McCann Talks-u”.

Sudjelovanje na događaju je besplatno, ali je neophodna prethodna registracija putem web stranice jer je broj mjesta ograničen. Više informacija o događaju, sudionicima i načinu prijavljivanja saznajte na: www.mccann-talks.rs