Mihaela Pavlović preuzela je poziciju kreativne direktorice agencije Future DDB

Agencija s dugogodišnjim regionalnim iskustvom osnažuje svoje kreativne redove u Hrvatskoj.

Mihaela Pavlović nova je kreativna direktorica marketinške agencije Futura DDB. Mihaela iza sebe ima više od 20 godina iskustva u komunikacijskoj industriji, a kreirala je kampanje za vodeće brendove, s posebnim naglaskom na financijsku i prehrambenu industriju. Prije pridruživanja agenciji Futura, iskustvo je stjecala kako u poduzetničkim vodama, tako i u agencijama Digitel te McCann.

Ponosna sam što imam priliku voditi kreativni tim Future DDB i stvarati nove, bolje, još nepostojeće svjetove za klijente poput McDonald’sa, Studenca, Electroluxa, Mömaxa i drugih.  Ali još sam ponosnija i sretnija što mogu raditi s tako kreativnim, pametnim i vrijednim ljudima. Oni najbolje predstavljaju vrijednosti za koje smatram da su temelj i suština svakog uspjeha. Upravo te vrijednosti želim čuvati, razvijati i integrirati u sve što ovdje radimo. Iskoristit ću ovu priliku u Futuri DDB, prije svega, da svojem timu i svojim kolegama pružim potporu i inspiraciju, izjavila je Mihaela Pavlović.

Futura DDB ima dugogodišnje iskustvo suradnje s vodećim brendovima na tržištu, a svoje uspjehe temelji kako na kreativnosti tako i na efikasnosti. Agencija je osnovana kao dio grupe Futura DDB iz Ljubljane koja je u 2021. proglašena agencijom godine u Sloveniji, a predvođena je direktorom Markom Vičićem. Futura DDB na dva tržišta okuplja 80 profesionalaca koji korisnicima osiguravaju holističko iskustvo brenda, od prvog dojma do faze visokog povjerenja i lojalnosti.

Futura DDB integrirana je marketinška agencija koja na profesionalan i moderan način koristi, spaja i razvija digitalni i tradicionalni marketing. Osnovana je kao dio grupe Futura DDB iz Ljubljane, a iza nje stoji 20 godina uspješnog rada s klijentima uz koje je rasla, napredovala i mijenjala sebe i svijet.