“MIXX prije MIXXa” donosi uspješne digitalne kampanje iz cijelog svijeta

Predavanje je posebno korisno za sve koji namjeravaju prijaviti svoje projekte na ovogodišnje izdanje strukovnog natjecanja MIXX na Danima komunikacija.

U utorak, 31. siječnja u 18:30 u prostoru HUB385 u Petračićevoj 4 održat će se predavanje “MIXX prije MIXXa”, tijekom kojega će se prisutnima predstaviti uspješne svjetske digitalne kampanje. Ususret festivalu Dani komunikacija 2017. i novom izdanju strukovnog natjecanja za digitalne projekte MIXX, predavanje su inicirali HURA i IAB Hrvatska.

Iz HURA-e vrlo ozbiljno shvaćaju svoju zadaću organizacije sadržaja i manifestacija koje podjednako uključuju elemente stručnosti i edukacije, ali i kreativnosti i dobroga provoda. Vođeni tom filozofijom, na predavanju „MIXX prije MIXXa“ prisutne čekaju svježe i inovativne priče iz digitalnog svijeta, koje će organizatori podvrgnuti stručnoj analizi uz opuštenu atmosferu i pregršt dobre energije. Predavanje je namijenjeno svima koji žele saznati što čini uspješne kampanje drugačijima, a to se posebice odnosi na sve one koji namjeravaju prijaviti svoje digitalne projekte, alate i platforme na ovogodišnje strukovno natjecanje MIXX u sklopu Dana komunikacija.

Predavanje se održava već drugu godinu zaredom kao uvod u festival Dani komunikacija, koji se ove godine održava od 30. ožujka do 2. travnja 2017. u Hotelu Lone u Rovinju. Prijave za strukovno natjecanje MIXX otvorene su do 5. ožujka, a projekti se ocjenjuju na temelju kreativnosti, strategije, izvedbe i korištenja medija te postignutih rezultata.

Ulaznice za predavanje „MIXX prije MIXXa“ dostupne su na stranicama Entrija po cijeni od 50 kuna. Kako je predavanje izgledalo prošle godine pogledajte ovdje: www.facebook.com/HURAhr/.