“Mixx prije Mixxa” predstavlja najuspješnije digitalne kampanje iz 2015. godine

Ususret Danima komunikacija 2016. digitalna sekcija HURA-e i IAB prikazat će najuspješnije digitalne kampanje nagrađene u kategoriji Mixx sa prošlogodišnjeg festivala

mixxUsusret Danima komunikacija 2016. digitalna sekcija HURA-e i IAB prikazat će najuspješnije digitalne kampanje nagrađene u kategoriji Mixx sa prošlogodišnjeg festivala

HURA i IAB, organizatori središnjeg nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija, ususret ovogodišnjem festivalu pripremili su edukativno predavanje na kojem će prikazati najuspješnije digitalne kampanje iz 2015. godine nagrađene u kategoriji Mixx, pod nazivom “Mixx prije Mixx-a”. Uz predstavljanje prošlogodišnjih pobjedničkih projekata u kategoriji Mixx, predavanje će biti iskorišteno kako bi se zainteresiranim sudionicima pružio intimniji uvid u to što pokreće agencije da rade ono što vole, otkud crpe inspiraciju za uspješne projekte te koji su im budući planovi. Predavanje će se održati u četvrtak 10. ožujka od 18.00 do 21.00 sati u coworking prostoru HUB385 na adresi Petračićeva 4, Zagreb. Inicijativa za održavanje ovog predavanja stigla je upravo iz digiHURA-e, digitalne sekcije HURA-e koju čine ključne domaće agencije specijalizirane za digitalni marketing.

Organizacijom ovog predavanja digiHURA i IAB nude odličan uvod u Dane komunikacija 2016., koji se ove godine održavaju od 14. do 17. travnja 2016. u rovinjskom hotelu Lone, obzirom da će prošlogodišnji pobjednički projekti biti predstavljeni na nov i opušten način, a publika imati priliku dobiti odgovor na pitanje “Što možemo naučiti od najuspješnijih digitalnih kampanja iz prošle godine?”. S čak devet različitih kategorija, uključujući web, aplikacije, društvene medije i brand awareness, predavanje će pružiti predstavljanje zanimljivih projekata i dati priliku za postavljanje svih pitanja kroz kratki Q&A i druženje uz kavu.

Cijena ulaznice je 50 kuna, a može se kupiti online na sljedećem linku:

https://www.entrio.hr/event/mixx-prije-mixx-a-3074

Cijene kotizacija za sudionike Dana komunikacija:

Za članove HURA-e, IAB-a i HUOJ-a te klijente agencija HURA-e paket kotizacija za sudjelovanje na festivalu uz 3 noćenja u luksuznom hotelu Lone iznosi 2,311.00 kuna*. U ponudi su i paketi 5+2 i 10+5 kotizacija uz 20% popusta na smještaj u hotelu Lone**. Svi zainteresirani sudionici koji se odluče na smještaj u hotelu Lone ostvarit će značajan popust na cijene kotizacija.

Za više informacija o programu, kotizacijama i smještaju posjetite: www.danikomunikacija.com.

*cijena se odnosi na kotizaciju za festival za HURA i IAB članice te rezervaciju 3 noćenja u hotelu Lone, po osobi

** popust se ostvaruje za rezervaciju 3 noćenja u hotelu Lone, za svakog od sudionika u paketu