”MOŽE!” Nova kampanja za RBA

Kad su agenciji McCann Zagreb i Fahrenheit pristupili iz Raiffeisen banke sa zadatkom promocije stambenih kredita, njihova je trenutna reakcija bila: "Može!"

PrintKad su agenciji McCann Zagreb i Fahrenheit pristupili iz Raiffeisen banke sa zadatkom promocije stambenih kredita, njihova je trenutna reakcija bila: “Može!” Kad su ih zatim pitali mogu li ujedno komunicirati nenamjenske kredite te kroz radnju istaknuti brojne uvjete i pogodnosti, opet su spremno rekli: “Može!” Kad su tražili da radnja bude smještena u poslovnicu, a razgovor između klijenata i bankarice izveden urnebesno otkačeno, odgovorili su…da će pitati produkcijsku kuću Švenk, koja je rekla da će pitati redatelja Nevija Marasovića, koji je rekao da će pitati glumce Martinu Fuček, Anu Begić i Borka Perića, koji su, na opće olakšanje, spremno odgovorili: “MOŽE!”. Tako je nastala nova kampanja agencija McCann Zagreb i Fahrenheit pod naslovom ‘MOŽE!’ Kreativni koncept preuzet je od McCanna Beograd.

Ines Koštek, Specijalist marketinške komunikacije, Raiffeisenbank Austria, ovom prilikom je izjavila: ‘Za agenciju smo i ovoga puta imali prilično zahtjevan zadatak. Trebalo je osmisliti spot koji je informativan, koji promovira i stambeni i nenamjenski kredit te mnogo pogodnosti koje nudimo našim  klijentima, a s druge strane smo htjeli zabavan, pomalo otkačen i duhovit koncept. Naravno, rokovi za pripremu spota i kompletne kampanje bili su vrlo kratki. Zajedničkim smo naporima osmislili ovaj fantastičan spot koji zaista udovoljava svim našim zahtjevima – vrlo je informativan, u potpunosti prenosi sve informacije koje smo željeli prikazati, a opet je vrlo zabavan i životan. Svi komentari koje smo dobili su vrlo pozitivni, i od strane kolega i od strane potencijalnih korisnika. Suradnja s agencijom McCann traje već nekoliko godina i vrlo smo zadovoljni dosadašnjim projektima, a ništa manje ne očekujemo ni u budućnosti.’

Kako izgleda krajnji rezultat možete vidjeti na:

https://www.youtube.com/watch?v=FxT8Yd74MLw