Najavljeno specijalno izdanje HOWtoWOW akademije o tajnama “Account Managementa”

Nakon četiri sezone i 2000 zadovoljnih polaznika HOWtoWOW akademije, HURA je najavila specijalnu HOWtoWOW akademiju koja će se od 21. do 23. siječnja 2016. godine održati u formi trodnevne radionice na temu "Account Managementa".

Nakon četiri sezone i 2000 zadovoljnih polaznika HOWtoWOW akademije, HURA je najavila specijalnu HOWtoWOW akademiju koja će se od 21. do 23. siječnja 2016. godine održati u formi trodnevne radionice na temu “Account Managementa”. Radionicu će držati proslavljeni marketinški konzultant i trener Sam Moorthy.

Član Uprave HURA-e Davor Bruketa ovim je povodom istaknuo: “Ove godine pripremili smo posebno izdanje HOWtoWOW akademije. Prava poslastica dolazi u obliku trodnevne radionice posvećene account managerima, koji su ključna spona između klijenata i agencija. Kako usavršiti svoje vještine održavanja dobrog odnosa između dviju strana pokazat će nam hvaljeni predavač Sam Moorthy, profesionalni konzultant i trener u čijem se portfoliju između ostalog nalaze aktivnosti poput razvoja branda i komunikacijskih strategija. Polaznici ove radionice zasigurno će steći konkurentna znanja te čuti mnoštvo dobrih primjera i tako još jednom potvrditi veliku vrijednost HOWtoWOW akademije.”.

Trodnevna radionica namijenjena je prije svega iskusnim agencijskim profesionalcima koji će kroz 20 sati interaktivnog treninga imati priliku steći konkretna znanja o savjetovanju klijenata oko upravljanja brandom, skladnoj koordinaciji projekata s vanjskim oglašivačima te razvijanju jakog i funkcionalnog agencijskog tima. U njezinoj organizaciji pristupit će se iz perspektive klijenta, agencije i razvoja branda, a broj polaznika je ograničen.

Sam Moorthy je prije prelaska u profesionalne konzultante, 15 godina radio na poziciji Regionalnog Account Directora u Greyu gdje su mu glavni klijenti bili brandovi P&G-a, GSK i Mars. Njegove radionice i dugotrajni programi treninga rade se po narudžbi, a fokus je na omogućavanju identifikacije i rješavanja problema do povećane produktivnosti, rasta i zadovoljstva na poslu.

Više informacija na: www.how-to-wow.hura.hr