NajWOW: Hvala vam što ste s nama skrojili prekrasnu devetu sezonu omiljene marketinške akademije!

Pet lokacija, šest radionica, 479 registriranih sudionika, a preporuka naših polaznika – stopostotna!

Huh, gotova je još jedna sezona naše HOWtoWOW marketinške akademije: kakva edukativna poslastica! Opet smo mnogo toga naučili, poklonili 130 kotizacija članovima HURA-e i IAB-a Croatia, sjajno se zabavili, minglali, uživali u prirodi i na prekrasnim novim lokacijama i, najvažnije, postavili hrpu važnih pitanja o biznisu, a potom na njih dobili i baš korisne odgovore.

HOWtoWOW je već poznat po sjajnim statistikama, a kiša petica pljuštala je i ove godine – 479 registriranih polaznika ocijenilo je predavače visokom prosječnom ocjenom 4,95; sadržaj je također zaslužio moćnu peticu – prosječnih 4,76, dok je cjelokupna ocjena radionica bila čak 4,86! A kao šlag na torti – HOWtoWOW radionice preporučilo je čistih sto posto naših polaznika. Što drugo reći osim: volimo i mi vas, vidimo se dogodine i unaprijed se veselimo!

Kao maleni podsjetnik: u Laubi smo otključali fantastične nove ideje s Nickom Eagletonom, potom smo se sunčali s Markom Shaylerom u Garden Breweryju (dobro, nešto smo i radili – ni manje ni više nego otkrili tajne održivih inovacija), pa smo u Rougemarin Parku s Aljošom Bagolom i Mastercardom razgovarali o kvaliteti (poslovnoga) života, u Imagu nam je Louisa Moger otkrila što sve stoji iza kvalitetnih stratega (i strategija), s Davidom Cuenom zaključili smo da je generičku komunikaciju pregazilo vrijeme i da na socialu nema važnijega od stvaranja kvalitetne zajednice, a Harry Roberts na Algebra Kampusu oduševio je programere i zaokružio još jednu sjajnu WOW sezonu!

Kako biste što prije dočekali jubilarnu desetu sezonu, prisjetite se lijepih trenutaka s ovogodišnjih radionica na poveznici. Već sada vrijedno pripremamo nove naslove kojima ćemo vas ponovo oduševiti. Vidimo se sljedećega proljeća na jednoj od najboljih edukacija u industriji!