Nova sezona e-Dilema by IAB Croatia! Je li DOOH oglašavanje pucanj u prazno?

Otvaramo drugu sezonu e-Dilema! IAB Croatia na LinkedInu je pokrenuo ovaj serijal kolumni kojim želi proniknuti u niz važnih pitanja kojima se bavi domaća digitalna zajednica – a u novom izdanju čitajte o DOOH oglašavanju!

Digital Out-of-Home oglašavanje prisutno je u gotovo svim oblicima i veličinama, u velikim i malim formatima, a može se naći u javnim prostorima, gusto naseljenim gradskim područjima, uz autoceste i privatne objekte. Sve je prisutniji u javnom prostoru, stoga je to upravo jedan od glavnih razloga zašto je IAB Croatia uz pomoć radne skupine za DOOH (Digital Out-of-Home) oglašavanje izdao smjernice dobre prakse za ovaj format.

Je li vanjsko oglašavanje evergreen koji uz pomoć tehnologije može postati samo još bolji ili je njegovo vrijeme odzvonilo? U doba sve preciznijeg targetiranja svih vrsta u online oglašavanju, odlučili smo se obratiti stručnjacima i upitali ih kako objašnjavaju uspon DOOH oglašavanja. Dean Udatny (Marketing director, Go2Digital) i Irena Petek (Managing Director, Studio Nexus) s nama su podijelili svoja razmišljanja, a objasnili su nam i koje su njegove prednosti i jedinstvene kvalitete DOOH-a.

Tekst u cijelosti pročitajte na LinkedInu IAB-a Croatia, zapratite stranicu kako biste bili u tijeku sa sljedećim izdanjima kolumni i u komentarima se pridružite razgovorima!