Od polja do stola

Nova korporativna stranica Agrokor.hr u kratkim, vizualno atraktivnim cjelinama široj javnosti pruža sve bitne informacije o Agrokor koncernu.

agrokorNova korporativna stranica Agrokor.hr u kratkim, vizualno atraktivnim cjelinama široj javnosti pruža sve bitne informacije o Agrokor koncernu. Ujedno se obraća i poslovnoj javnosti, medijima, partnerima, investitorima i budućim zaposlenicima, koji redovito dolaze po specifične poslovne informacije. Stranica je konceptualno, idejno i izvedbeno rješenje internet agencije web.burza.

Centralno mjesto i posebna pozornost dodijeljeni su poslovnom modelu “Od polja do stola”. Prezentacija vodi posjetitelja kroz sve faze procesa, od poljoprivrede do maloprodaje, objašnjavajući jedinstvenu filozofiju Agrokora kada su u pitanju briga za krajnjeg korisnika i prednosti koje mu donosi.

Stranica će se, zahvaljujući responzivnom web dizajnu, u potpunosti prilagoditi uređaju na kojem joj se pristupa, bez obzira radi li se o računalnom monitoru, tabletu ili pametnom telefonu. To je posebno važno  s obzirom na to da u današnje vrijeme sve više posjeta dolazi s mobilnih uređaja malih ekrana, naročito kada su u pitanju poslovni korisnici.

www.agrokor.hr

www.youtube.com/watch?v=dgugZo_2tZc