Odzvonilo je posljednje ovosezonsko HOWtoWOW zvono!

Proteklih mjeseci zajedno smo učili, družili se i veselili se kvalitetno provedenom danu izvan ureda.

HOWtoWOW2-logo-1024x769Proteklih mjeseci zajedno smo učili, družili se i veselili se kvalitetno provedenom danu izvan ureda. Od rujna do ožujka pratili smo vas kako ste s naših radionica odlazili s osmijehom i nekim novim entuzijazmom za rad, što nam je važnije i od visokih ocjena zadovoljstva koje ste upisivali u naše formulare.

Potaknuti velikim interesom za jedinstvenim formatom ove edukacije te uspjehom prve sezone HOWtoWOW radionica, iste smo u sezoni 2012./2013. za vas promaknuli u Akademiju. Ponovno smo okupili još bolje i šarolikije međunarodno društvo stručnjaka iz područja radijskog i televizijskog oglašavanja, medijskog i strateškog planiranja, brendinga, marketinga i prezentacijskih vještina. Na upečatljiv i angažirajući način, držeći osobito do interaktivnosti svojih predavanja, prenosili su nam svoje znanje, iskustvo i strast za svoju domenu. Bilo da je riječ o produbljivanu znanja u području u kojem djelujete ili proširivanju vidika na područje rada ljudi s kojima surađujete, nadamo se da su, osim svog potpisa u vašim HOWtoWOW indeksima, ostavili trajni trag u vašem poslovanju.

Koracima od po mjesec dana brzo smo prošli program 2. sezone radionica HOWtoWOW akademije. Zadovoljstvo naučenim dobro nam pristaje tako da smo ga odlučili nositi još dugo, bar do iduće sezone. Kada vas nostalgija uhvati, prisjetite se WOW trenutaka na našim stranicama – uz materijale s radionica brže će vam proći svako vrijeme – http://how-to-wow.hura.hr/.

HOWtoWOW akademija zahvaljuje vam na predanom polaženju naših radionica.

Veselimo se idućoj sezoni!