Komunikacijske strategije i taktike na prvoj radionici nove sezone HOWtoWOW akademije

Hrvatsko udruženje za tržišno komuniciranje (HURA) otvara novu sezonu HOWtoWOW marketinške akademije predavanjem Sam Moorthyja, koje će se održati u utorak, 10. rujna 2013.

Clipboard01Hrvatsko udruženje za tržišno komuniciranje (HURA) otvara novu sezonu HOWtoWOW marketinške akademije predavanjem Sam Moorthyja, koje će se održati u utorak, 10. rujna 2013. Prva radionica nove sezone bavit će se komunikacijskim strategijama i taktikama, njihovom odabiru, implementaciji te analizom korištenje pametnih strategija i taktika u izgradnji brandova. Nakon predavanja i analize primjera iz prakse, uslijedit će primjena naučenih znanja te podjela priznanja sudionicima.

Sam Moorthy je profesionalni konzultant i trener razvoja brand i komunikacijskih strategija, odabira prikladnih ATL i BTL komunikacijskih alata i ostalih aktivnosti, s klijentima poput P&G-a, GSK i Marsa. Hrvatski kreativci, oglašivači i komunikacijski stručnjaci već su upoznali Moorthyja na prijašnjim radionicama HOWtoWOW akademije, gdje ih je oduševio energičnim nastupom i brojnim korisnim savjetima. Radionica će se fokusirati na usklađivanju marketinških ciljeva s komunikacijskim strategijama i taktikama te dugoročnih s kratkoročnim ciljevima. Polaznici će naučiti i kako koristiti standardne tehnike poput sniženja, pakiranja, promocija i dr. na strateški način, koji će osnažiti njihov brand.

HOWtoWOW akademija namijenjena je profesionalcima iz oglašivačkih agencija i tvrtki oglašivača kojima nudi edukaciju iz brojnih područja i tema važnih za oglašivačku industriju. Sastoji se od niza tematskih radionica koje uključuju kombinaciju teorijskih i praktičnih znanja, uz visoku razinu interaktivnosti praćenu brojnim primjerima iz prakse s kojima se predavači susreću na lokalnom i međunarodnom tržištu. Radionice vode vrhunski domaći i svjetski stručnjaci poput Sama Moorthya, Grahama Singletona, Paula Arnolda, Dietmara Dahmena, Paula Burnsa, Dave Birrsa i Gurdeep Purija.

Više informacija o radionici i prijavi na sudjelovanje: http://how-to-wow.hura.hr/